13 thoughts on “Карта на златото”

  1. Това е нов проект от 2012г.който се усъвременява постоянно и всекидневно.Местата които се нанасят по картата получавам като информация от водещи геолози и колеги посещаващи различни точки на България.За повече инфо може да звъните на телефоните посочени тук.
    0888654620 0876130369 0893747438-Кирил Стаменов

  2. Поздравления за картата!
    Около Пловдив в радиус 30 км. няма нищо отбелязано, защо е така? Не се срещат златинки в реките или не са взимани проби т.е. няма информация? Също районите на Красново-Хисаря, Копривщица-Клисура?

  3. Около Панагюрище съм нанесъл и около Асеновград.Ще кача инфо и около другите места тия дни.То сега след тия дъждове е задължително нови проби да се правят по реките.

  4. Здравейте на всички днес се присъединих към вас както в сайта така и като член на БАТСЗМ.Има много неща да науча , да се надяваме че с времето ще се получат нещата , сега ще си изградя финансов план и ще трябва да закупя нужните уреди и приспособления за добиване на самородно речно злато .Моля който е наясно какво ми е нужно и как вървят цените моля нека да коментира тук

Вашият коментар

официален сайт на Българската Асоциация на Търсачине на Самородно Злато и Метеорити