Карта на златото

Промиване на самородно злато

Търсене на самородно злато с металотърсач

Съвет при избор на металотърсачВижте Карта на местата за ситене на разсипно самородно злато в България на по-голяма карта
ТУК
Металотърсачи за самородно злато

Share Button

13 thoughts on “Карта на златото”

  1. Това е нов проект от 2012г.който се усъвременява постоянно и всекидневно.Местата които се нанасят по картата получавам като информация от водещи геолози и колеги посещаващи различни точки на България.За повече инфо може да звъните на телефоните посочени тук.
    0888654620 0876130369 0893747438-Кирил Стаменов

  2. Поздравления за картата!
    Около Пловдив в радиус 30 км. няма нищо отбелязано, защо е така? Не се срещат златинки в реките или не са взимани проби т.е. няма информация? Също районите на Красново-Хисаря, Копривщица-Клисура?

  3. Около Панагюрище съм нанесъл и около Асеновград.Ще кача инфо и около другите места тия дни.То сега след тия дъждове е задължително нови проби да се правят по реките.

  4. Здравейте на всички днес се присъединих към вас както в сайта така и като член на БАТСЗМ.Има много неща да науча , да се надяваме че с времето ще се получат нещата , сега ще си изградя финансов план и ще трябва да закупя нужните уреди и приспособления за добиване на самородно речно злато .Моля който е наясно какво ми е нужно и как вървят цените моля нека да коментира тук

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

официален сайт на Българската Асоциация на Търсачине на Самородно Злато и Метеорити