Как да стана член на БАТСЗМ

ЧЛЕНСТВОТО В БАТСЗМ Е ОТГОВОРНОСТ ЗА СТРИКТНО СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ! ОСОБЕНО ВНИМАВАЙТЕ ПРИ РАБОТА С МЕТАЛДЕТЕКТОРИ.

Принтирате на хартия и попълвате коректно, след което се подписвате  НАСТОЯЩИТЕ ФОРМУЛЯРИ – 2 БРОЯ – Заявка за членство и Декларация – Съгласие за лични данни.
Изгегли и принтирай на хартиен носител  Молба-декларация за членство PDF и Молба-декларация за членство MS Word
1. АКО КАНДИДАТСВАТЕ ЗА ЧЛЕНСТВО ДИСТАНЦИОННО:
Обадете се на: 0888 654 620  на Председателя на управителния Съвет  Кирил Стаменов преди изпращането на Заявлението за членство в  БАТСЗМ

6600 Кърджали кв. Възрожденци ул. Баба Тонка №8- офис на Еконт –  Кирил Радоев Стаменов- 0888654620

Годишен членски внос за нов член 15лв. /за 2024г./-за ПОДНОВЯВАНЕ на членството- 10лв.

България –  0888654620Кирил Стаменов/прецедател на БАТСЗМ/

Забранява се практикуването на хобитата с металдетектори, улеи и драга на територията на Археологически и Исторически обекти,  Природни и Национални паркове намиращи се в република България.

ТУК

Share Button

22 thoughts on “Как да стана член на БАТСЗМ”

   1. Сваляш заявлението от сайта и го попълваш на хартиен носител,след което го пускаш по Еконта като документ/транспорта да ти бъде по евтин/с 15лв.на този адрес.
    Гр.Кърджали офис на Еконт
    Кв.Възрожденци бул.Христо Ботев
    Кирил Стаменов-0888654620

 1. здравейте колеги, следя отдавна форумите свьрзани с промиване на речно злато.Благодаря на Кирил за съвета къде да си намеря необходимия материал за амалгиране на злато брашно.Материала ми свърши прекрасна работа през миналогодишния сезон.Сблъсках се отново с друг проблем ,този път административен,някаквиси “проучвателни концесии” бях изгонен от една река в Берковско под такъв предлог ,някой ако знае нещо нека ме светне .Благодаря

 2. Привет колега,първо ставаш член на асоциацията,по горе е написано как, сваляш молбата и я попълваш после ми се обаждаш да ти кажа къде да я пратиш.След като станеш член на асоциацията,пак отиваш на тая река в Берковско,и ако същите хора дойдат при теб ,им показваш членската карта и им обясняваш че нещата с концесиите нямат нищо общо с това което ти правиш.Звънкаш ми по телефона на момента и ако не искат да говорят с мен като председател на БАТСЗМ им искаш трите имена и от коя институция са ,ако е полицай и номера на значката,за да завеждаме дело срещу тях.Асоциацията е регистрирана от Български съд и хобито няма нищо общо с концесиите и багерите.Телефоните ми ги има навсякъде.

  1. Zdraveite ot skoro kolegi, as za momenta otkrivam samo Pirit
   vav Rekite na Dupnishkata okolia, ako prodalgava taka
   shte smeniavam provinziata, samo da zagree vremeto na prolet.
   Izliza kato na sloeve, na listenza, dali as pak neshto ne greshim
   vav presevaneto ili pa niama Zlato vav Dupnishkata okolia
   e mnogo po veroiatno

 3. колеги ина мен ми се случи такьв парадокс но няма нищо страшно аз сьм от габрово тьрся си колега ортак даработим заедно ако някои габровец желае да ми се обади на тел. 0884097557 чакам с нетьрпение някои да ми се обаде и напролет да работиме заедно благодаря предварително

 4. Здравейте на всички днес се присъединих към вас както в сайта така и като член на БАТСЗМ.Има много неща да науча , да се надяваме че с времето ще се получат нещата , сега ще си изградя финансов план и ще трябва да закупя нужните уреди и приспособления за добиване на самородно речно злато .Моля който е наясно какво ми е нужно и как вървят цените моля нека да коментира тук

  1. И без членска карта може да си промиваш злато по руслата на реките както и да ползваш металдетектор ,ако не си на археологически или исторически места.Преди 1800-та година всички монети се водят движими паметници на културата така че първо прочети закона за културата и закона за подземните богатства преди да решиш.

  2. Колега, ако правиш сметка с картата да прикриваш нерегламентирани археологически разкопки, по-добре НЕ ставай член на БАТСЗМ, защото членството не ти дава право да нарушаваш законите на РБ.

 5. Привет на всички,колеги.Нов съм.сега се уча….От Варна съм,така,че малко трудно е тука,няма много реки.За морето не знам…Някой от тука ако желае можем да излизаме заедно.Член ще стана разбира се,трябва да се подкрепяме.Обадете ако има желаещи.Бъдете здрави.

 6. Пращаш картата на адрес по Еконта до 31.12.2015 за да се възползваш от безплатния членски внос за 2016.Адреса е следни.гр.Кърджали офис на Еконт кв.Възрожденци бул.Христо Ботев- Кирил Стаменов -0888654620

  1. В закона ясно е написано.
   https://zlatoimeteoriti.bg/wp/%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%BA%D0%B0/
   така че до ниво драга нямаш проблеми стига да спазваш закона,посещавай съборите на БАТСЗМ където идват колеги от цялата страна със драги и улей и ще видиш нещата на живо.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

официален сайт на Българската Асоциация на Търсачине на Самородно Злато и Метеорити